reede, 28. oktoober 2016

Esmaspäev - laupäev 24.-29.11.2016

See nädal oli imelik nädal - esmaspäeval töövaba päev, laupäeval tööpäev, vahepeal igasugu päevi.

Esmaspäev. Virtsu omadega Rootsis. Oli tõeliselt tore koos vanade heade kaaslastega koos olla, seltskonda igatsen ma tõesti taga. Väike seltskonnafoto ka:)

Teisipäev. Kiiruga jooksin koolist läbi osakonna koosolekule. Panime paika mõned plaanid ning oligi aeg tõtata kolledzisse koolitusele. Suur seltskond õpetajaid ootas juba. Plaanisin terve päev teha erinevaid tavlisi toiminguid nagu failihaldus, teksti- ja tabeltöötlus ning internet. Õppijad olid ülimalt tegusad, said kõigega väga kiiresti ja hästi hakkama. Vahepeale väike paus ka:

Ahjaa, alustasin inglise keele kursusega! Ma olen ikka megaloll...

Kolmapäev. IKT sügiskonverents Tallinnas koos Juta ja Siiviga. Nii palju tuttavaid! Esimene ettekanne Henrik Roonemaa poolt oli kehvasti arusaadav. Töötubades käisin kuulamas Soome õpikeskkonna Peda.net tutvustust. Päris asjalik, aga vist kahjuks tasuline. Teises töötoas räägiti digitaalseks kodanikuks olemisest. teiste sünadega selgitati, kuidas internetis turvaliselt käituda. Kuigi tuttav teema, pean ütlema, et ettekanne oli huvitav, slaidika järgi võiks isegi sama teemat edasi anda.
Jagati Digitaalselt aktiivse kooli auplaate. Millegipärast Virtsu kool ei saanud ;///

Neljapäev. Täna jõudsin korralikult tööle ja tegingi korralikult tööd - terve päeva asjatasin laua taga. Igasuguseid pisiasju oli kogunenud niiii palju, et andis ikka neid ritta seada. Lisaks aitasin mitut kolleegi, kellel erinevad itiküsimused üles olid kerkinud. See võttis ka omajagu aega. Päeva lõpetasin kolleegi koolituse külastamisega. Marek tegi koolitust Arvutiõpetus 50+. Jälgisin teda hoolega, ta on ju spetsialist.
Tööaeg  9.00 - 18.00

Reede. Taas tööpäev, selline lauatagune. Panin paika koolituskava, valmistasin tunde ette, konsulteersin kolleege jne jne. HT tunnis käsitlesime kodulehe valmistamise teemat, see huvitas inimesi väga ja nad soovisid seda kindlasti edasi arendada. Loodan, et suudan ka mõne kolleegi kaasata, et praktiseerida õpimapi efektiivsust õppijate arengu hüvanguks.
Tööaeg 9.00 - 18.00

See on ettevalmistus homseks õppetunniks :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar