laupäev, 1. oktoober 2016

Reede, 30.09.2016

Kiire, oi kui kiire. Alustasin esimeste kotkastega, tegid tööd ja ei teinud ka. 
Seejärel tunnike pausi, mille täna täitsid kolleegid erinevate küsimustega. Rohkem küll tehnoloogilised kui haridustehnoloogilised, aga kui on vaja aidata, tuleb aidata. Sain mitu ülesannet, mis olid parajad pähklid. Ühe lahendasin päeva lõpuks, ühe lahendasin loodetavasti ja ühele head lahendust ei leidnud. 
Seejärel võtsin kaasa neli kotkast, lükkasin nad autosse ja sõit läks Teadlaste ööle. Andsin neile ülesandeks teha kolm pilti sellest, mida nad teevad või näevad. Viie minutiga olid neil pildid tehtud ja küsisid, kas võivad ära minna. Noh, nende koolikotid olid minu autos ja mina pidin HITSA boksis ilus olema mõne aja :)) Loodetavasti nad vaatasid mõnda asja ikka põhjalikumalt ka, eks nad esmaspäeval räägivad. 
Seejärel suundusin päeva kolmanda grupi juurde, kellega tegime retsepte e panime kokku erinevaid tekstitöölusmooduleid. Olid väga asjalikud. 
Viimasel tunnil lahendasin veel neid pähkleid ja oligi kell viis saanud. Kuigi tööd oleks veel olnud, otsustasin siiski seekord lõpetada. Teen homme. Tööaeg 8.30 - 17.00. 

Aga päeva lõpetasin etendusega "Kuidas üks firma teise koha üle võtab". Etendus toimus Virtsu sadamas, peaosas kaks praamifirmat. oli üsna meeleolukas.
Pildike etenduselt

HITSA boks, viktoriin oli väga menukas
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar