teisipäev, 13. september 2016

Esmaspäev, 12.09.2016

Oli millegipärast veidi närviline päev. Hommikul esimese tunni ajaga ei suutnud ennast vist vormi ajada. Töine koosolek ja sinna otsa kohe tunnid pluss vahele mitmesuguseid "pisiasju" (kohe-kohe on õpilaspileteid vaja, 23 õpilasega grupp pidi ära mahtuma arvutiklassi, kus on 12 kohta jne...) küpsetasid mu kella neljaks, kui tunnid lõppesid, päris ära. 
Ka noored kotkad, keda lendama õpetan, ei olnud täna oma parimas õppevormis, nii et oli üksjagu tegemist. Uskumatu, millist elevust võib tuua ühiskirjutamine, kui seda õpetada 16-aastastele! Seda peab ikka varem näitama, mäletan, et 11-aastased võtsid seda jumala rahulikult :))
Kahooti tegin, ainult üks oli seda enne näinud??? See neile sobis, tahtsid veel.
Õpilaste arvutiklassi paigutamine oli omaette trikk, hea, et sain kasutada sülearvuteid ja tahvleid ning töö oli nende vahendite jaoks sobiv. Head õpilased toimetasid hoolega, kõik kahjuks lõpuni ei jõudnud, suurel määral just ebasobivate töövahendite tõttu.

Pärast nelja tuli kõik need tööd, mida noored tegid, üle vaadata ja tagasisidestada. Proovisin veel tunde ette valmistada, no õnnestus ikka ka, eks paistab.
Alustasin 9.00, lõpetasin 18.00

Seekord on siin minu õpilase tehtud pilt. Ülesanne oli teha pilt millestki, mida on viis.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar