neljapäev, 8. september 2016

Neljapäev, 08.09.2016

Alustasin päeva väikese võbinaga sees, ikkagi esimesed tunnid uues koolis. Tunnike enne koolitust läkski natuke rahutult, mõtlesin kogu aeg tundidele, samas pidin õppima uut programmi. Saingi tasutud ka kohe - jätsin ühe nupu tähelepanuta ja kaotasin pea pool tundi. No võtsin ennast kokku ja sain täna õpilaspiletitega (esimene ports!) lõplikult ühele poole.
Ja siis nad tulid. Tunnid. Esimeses tunnis 20 nägu, mitte eriti innustunud. Motiveerisin, tantsisin tagajalgadel, innustasin, kiitsin jne jne... Nuu, keegi tunnist ei lahkunud, kõik tehti ära ja lubati homme tagasi tulla. Ilmselt läks hästi? Eriti kui arvestada, et teismelised pidid 90 minutit tulipalavas ruumis arvuti taga istuma, nii et ma lõpuks nad õue kupatasin ja koduse ülesande seal ette lugesin. Enne lõunasööki...
Teine tund, 8 noormeest. Olin väga rahulik, alustasime jutuajamisest, nad kippusid väga arvuti taha. Sinna jõudes selgus, et mängida ei saagi ve?! Peab mingit dokumenti tegema. Ja siis mingit teist dokumenti tegema. Kolmandat ka :/ Üks eriti läbematu ütles, et talle aitab, tema tahab nüüd mängida. Leppisime siis kokku, et 10 minti mängime, teise 10 teeme tööd. See sobis. Ka sellest tunnist keegi jalga ei lasknud ja lahkelt lubasid homme tagasi tulla. 
Eks näis.

Päeva lõpus valmistasin homseid tunde ette, siis võtsin Alissa, tulin koju ja valmistasin veel tunde ette.
Tööaeg 9.00 - 17.30 pluss kodutöö 2 tundi.

Ühte ülesannet võite ka teie lahendada, kulub ära igaühele: http://www.skillage.eu/

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar